Oglejte si, kaj bodo ta mesec jedli vaši otroci od 3 - 6 let. Jedilni list je razdeljen po posameznih tednih.
Pa dober tek otroci!
Zajtrk | Kosilo | Pop. malica | |
Ponedeljek |
BIO tekoči jogurt 1/1, |
juha iz korenčka in cvetače, |
rezine hrušk, nashija, |
Torek |
tunin namaz, rezine korenja in čebule, |
paradižnikova juha z amarantom, |
BIO ovseno pecivo, |
Sreda 01.02.2023 |
piščančje hrenovke, gorčica, |
madžarska enolončnica s svežim zeljem in BIO junetino, |
naravni jogurt v lončku, |
Četrtek 02.02.2023 |
BIO prosena kaša na mleku, |
kremna brokolijeva juha, |
skutna pena, |
Petek |
vmešana jajca iz BIO jajc, rezine EKO zelene |
fižolova kremna juha, |
banana, |
Zajtrk | Kosilo | Pop. malica | |
Ponedeljek |
mozzarela, rezine paradižnika, |
kremna bučkina juha, |
jabolka, |
Torek 07.02.2023 |
kuhan pršut, BIO kruh s korenčkom, |
bujta repa s svežim svinjskim mesom, |
alpsko mleko, |
Sreda |
|
|
|
Četrtek |
BIO mešani kosmiči (ječmenovi, ovseni, |
kremna koromačeva juha, |
črn kruh, marelični džem, |
Petek 10.02.2023 |
mesno-zelenjavni namaz, polbel kruh brez |
zeljna juha s korenčkom, |
banana, zlati prepečenec
|
Zajtrk | Kosilo | Pop. malica | |
Ponedeljek |
sirova štručka, kakav iz BIO mleka, |
kremna porova juha, |
kruh s semeni, |
Torek 14.02.2023 |
piščančje prsi v ovoju, rezine kisle kumare, |
boranja z rumenim stročjim fižolom in piščančjim mesom, |
BIO naravni jogurt v lončku, |
Sreda 15.02.2023 |
BIO pirin zdrob na mleku, |
kolerabična juha z zlatimi kroglicami, |
BIO maslo, med, |
Četrtek 16.02.2023 |
rezine sira, olive, ržen kruh, zeliščni čaj, |
mešana zelenjavna juha, |
BIO naravni kefir 1/1, |
Petek 17.02.2023 |
vmešana BIO jajca, rezine EKO zelene |
kremna grahova juha, |
banana,
|
Kuhinja Glavarjeva
Zajtrk | Kosilo | Pop. malica | |
Ponedeljek 20.02.2023 |
sirni namaz , mleko, |
goveja juha z ribano kašo, |
kivi, jabolka, |
Torek |
BIO junečje hrenovke, kruh s semeni, ščep |
jota z BIO kislim zeljem in mesom, |
BIO pitno mleko 1/1, |
Sreda |
čičerikin namaz, polovica trdo kuhanega |
brokolijeva juha, |
100% sadni sok razredčen |
Četrtek 23.02.2023 |
mlečni riž, čokoladni posip, |
korenčkova kremna juha, |
koruzni kruh, |
Petek 24.02.2023 |
ribji namaz iz sardin in tune, črn kruh |
kremna fižolova juha z zelenjavo, |
pomaranča,
|
Kuhinja Lavričeva
Zajtrk | Kosilo | Pop. malica | |
Ponedeljek 27.02.2023 |
maslo, med, BIO pirin mešan kruh, |
krompirjeva juha z zelenjavo, |
sadni krožnik: kivi, hruške, |
Torek 28.02.2023 |
puranja šunka v ovoju, rezine rdeče paprike, |
kremna bučna juha iz maslenih buč z amarantom, |
naravni probiotični jogurt 1/1, |
Sreda 01.03.2023 |
domači liptaver namaz, BIO polbeli |
ješprenova enolončnica s piro, zelenjavo ter suho šunko, |
kuruzni kruh, |
Četrtek 02.03.2023 |
BIO prosena kaša na mleku, |
brokolijeva kremna juha, |
banana, |
Petek |
jajčni namaz iz BIO jajc, |
kremna lečina juha z zeleno in korenjem, |
BIO pekovsko pecivo z makom,
|
Otroci imajo čez dan vedno na voljo nesladkane čaje in vodo.
Hrani pripravljeni v naših kuhinjah ne dodajamo nobenih zdravju škodljivih aditivov ter ojačevalcev okusa. Začinimo jo s svežimi ali suhimi začimbami.
Zaradi morebitnih težav pri dobavi, lahko pride do manjših sprememb jedilnika.
VSI PRIPRAVLJENI OBROKI HRANE SO NAMENJENI OTROKOM, DA JIH POJEDO V VRTCU!
Opomba glede obveznega označevanje alergenov iz Priloge II Uredbe EU št. 1169/2014 o zagotavljanju informacij potrošnikom: Vsebnosti alergenov v posameznih jedeh so objavljene v PRILOGI K JEDILNIKOM, ob jedilnikih na glavnih oglasnih deskah vseh enot vrtca.
Vpisne vloge za vpis v Vrtec Jelka za šolsko leto 2022/23 bomo sprejemali od 1. do 15. marca 2022.
Vloge sprejemamo po elektronski pošti na naslov vrtca: vrtec.jelka@vrtec-jelka.si
ali
kot priporočeno pošiljko na pošto najkasneje 15. 3. 2022 oz. na pooblaščenem bencinskem servisu družbe Petrol tega dne najkasneje do 24.00 ure.
Zaradi epidemiološke situacije osebno vlog ne bomo sprejemali.
Copyright Vrtec Jelka 2018
Vse pravice pridržane.
Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje
Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.